Какво казват нашите клиенти?

Удивително е колко по-лесно е да се запознаем с нови хора и да създадем добра връзка с тях, когато участва и изкуството.

Iveta Ilarionova - Coca Cola

Ивета Иларионова, Coca-Cola HBC Careers

"Събитието, което ни организирахте беше едно от най-добрите преживявания, които сме имали като екип. Професионалистът в лицето на Иветa направи преживяването още по-приятно за всички, дори и за най-себекритичните и срамежливите, тя ни караше да се чувстваме уверени и спокойни и вдъхновението ни беше в разгара си. Нищо не прави връзките в екипа по-силни, отколкото когато се смеем и творим заедно. Препоръчваме на всички да се включат в това предизвикателство и да се забавляват."

Natalia Koseva

Наталия Косева, Droxic

"Рисуване и вино в офиса за нас беше една споделена емоция, едно истинско двучасово удоволствие, което си подарихме с дамите от нашия екип. С неподправен ентусиазъм, лъчезарните момичета от „Палачинки в офиса“ успяха да ни подарят едно въображаемо офис бягство и ни пренесоха сред лазурните гръцки плажове и пейзажи, където почти усетихме морския бриз и крясъците на гларуси над главите си. Много усмихнати, позитивни и истински отдадени на това, което правят – „Палаинки в офиса“ ще ви „заразят“ с добро настроение и ще ви вдъхновят да изявите твореца в себе си! "

Will Linssen

Will Linssen, Leader and Master Certified Coach

"I had the pleasure to work with Iveta in our workshop for executive coaches. Iveta is a great professional, an very reliable team player that delivers high-quality of work. Her analytical, efficiency and organizational skills are very prominent and assures that work get done well at a very high quality level. I wholeheartedly recommend Iveta for any position related to business coaching, project management, business development and analytics. "

Габриела Андреева, Dupissima

"Dupissima е център за красота и здраве, в което се стараем да съчетаваме грижата с удоволствието и профилактиката и помагаме да сбъдвате мечтите си! Аз Габриела Андреева, съм част от административния отдел, който се грижи всички процеси между отделите да протичат гладко и незабележимо, докато клиентът пие своето кафе на терасата след релаксиращ масаж. На пръв поглед, всеки един от нас като служител е много различен и в работата е тясно специализиран професионалист. Независимо дали на работа или в свободното време, това, което ни обединява е любовта и желанието да създаване красота. Благодарим на „Палачинки в офиса“, че ни събра като екип, позволи ни да хванем четките и ни остави да творим. В онзи следобед на терасата на Dupissima имаше много моменти, в които смехът и радостта от забавните коментари и закачки на колегите отекваха на последния етаж. Хубавото виното сигурно е спомогнало. Дори и да не бяхме най-добрите художници, резултатът: за нас това бяха най- добрите картини. Благодаря от името на целия екип за прекрасния следобед, милото отношение, търпението и добрите предложения, които ни споделихте след това. Горещо препоръчвам на фирмите, загрижени към своите служители. С мил спомен и широка усмивка пиша този коментар като се надявам да се срещнем отново!"

Georgi Stoyanov

Георги Стоянов, GamingJobs

"Имах удоволствието да стана свидетел на коучинг дейността на Ивета и горещо препоръчвам нейните услуги. Това, което ме впечатли най-много, беше неклишираната коучинг методология и продуктивното и свежо взаимодействие с публиката."

Мария Кръстева - Dais

Мария Кръстева, DAIS Software

"Благодаря, Ивета, за доброто отношение! Моята първа среща с четката върху платно беше много вълнуваща и горещо ви я препоръчвам. Със сигурност ще останете омагьосани, доволни и със сладък спомен за цял живот. Истинска наслада, страхотно удоволствие! Чаша ароматно вино, магия от цветове, уют, топлина и светлина.... всичко това с приятен, широко усмихнат, лъчист човек, от който лъха с лекота такъв професионализъм, че те кара да повярваш, че си истински творец. Страхотно преживяване!! Благодаря! Пак ще се видим :)"

Венелина Величкова, съосновател и координатор на CHAIR UP

"Толкова е хубаво и освежаващо да се разчупи рутината на работното ежедневие. Доказват го с лекота и по един изключително професионален начин от инициативата "Палачинки в офиса". След като те се развихрят в дадена компания, бързо може да се види промяната дори само в погледите на хората и оживлението, което се създава там. За нас от CHAIR UP винаги е изключително приятно и вдъхновяващо да работим с такива хора, заредени с идеи, пълни с ентусиазъм, педантични в организацията и винаги готови да експериментират и да се развиват."

Краси Георгиев, съосновател и треньор на CHAIR UP

"Свежи, креативни, усмихнати, изключително професионални и добре организирани. Такива са събитията и инициативите на "Палачинки в офиса", до които ние от CHAIR UP сме имали досег. Те определено умеят да разнообразяват офисните хора и да разчупват мислите в главите им, а понякога, с наша помощ - да раздвижват и телата им. Един от партньорите, с които с най-голямо удоволствие работим."

Абонирай се за нашия имейл бюлетин!

Subscribe to us to always stay in touch with us and get the latest news about me and all of my activities!