Кои сме ние?

Ние сме общност от бизнес трансформатори, които развиват добрия организационен климат в България. Вече няколко години работим заедно, за да помагаме на хората да се насладят на пълноценен живот на работното място и да претворят потенциала си в максимални корпоративни резултати. 

За модерните мениджъри и вечно търсещите лидери, които знаят, че бизнесът се развива само когато истински познава служителите си и среща техните човешки нужди, ние сме активаторите на екипното щастие, които помагат на хората да открият себе си и трансформират скуката и стреса в игра и изкуство. 

Правим го от сърце и стигаме до сърцата на хората.

Защо “Палачинки в офиса”?

Защото палачинките носят топлината, радостта и уюта, които искаме да витаят в офиса.

Защото палачинките са за споделяне.

Защото палачинките сплотяват, носят усмивки, разведряват деня ти.

Коя е Ивета Рангелова?

Ивета е психолог и арт терапевт; ентусиазиран бизнес трансформатор, безотказен експериментатор, щастлива майка и съпруга. А също създателят на “Палачинки в офиса.”

В продължение на 13 години работи в корпоративна среда, като основен фокус на работата ѝ е интегрирането на чуждестранни компании на българския пазар, изграждането на ефективни екипи и организационна култура. В тази роля, тя отлично борави с утвърдените формати за корпоративни обучения, индивидуални и екипни коучинг програми. Ивета е сертифициран коуч по програмата за успешни лидери на Маршал Голдсмит.

Желанието ѝ да работи не със симптомите, а с истинските причини зад корпоративните проблеми, я предизвиква да потърси най-добрите глобални практики, с които компаниите проявяват грижа към своите служители, развиват ги и им помагат да подобрят резултатите си. Така достига до най-работещото средство за детокс на бизнес средата и рестарт на хората: преживяването.

Ивета експериментира с различни форми на изкуство и бързо се убеждава в силния му ефект върху хората. Осъзнава, че изкуството е най-безопасния и ползотворен начин да се освободим от стреса и да развием личността.

Авторската методология, която създава има за цел да помогне на хората в бизнеса да се доближат до своето собствено аз, да усетят силата на автентичното и интуитивно лидерство, да открият смисъл и удовлетворение.

Изкуството има силата да променя. Искаме да научим повече хора да го използват и интегрират в живота си, защото то постига, с него можем да се подобрим във всяка сфера на живота ни!

Направи безплатна онлайн консултация с Ивета.

Партньори

Абонирай се за нашия имейл бюлетин!

Subscribe to us to always stay in touch with us and get the latest news about me and all of my activities!