Преживявания​

Авторската арт коучинг методология на Ивета Рангелова ни позволява чрез различни похвати в изкуството не само да създаваме настроение, но и трайно да подобряваме средата в компанията:

  • екипно развитие
  • повишаване на мотивацията
  • управление на комуникацията в екипа
  • подобряване на организационната култура
Плейбек Театър

Плейбек Театърът е нашата голяма любов и една от супер силите ни за бизнес трансформации. Като театър или корпоративен трейнинг, той може да даде изцяло нова гледна точка и усещане в хората за начина, по който виждат и възприема себе си и останалите. Създаден през 1975г. в САЩ от Джонатан Фокс и Джо Салас, този формат се превръща в една от водещите иновативни стратегии за интеграция на нови умения и социални усещания в света на бизнеса. Този формат помага на хората да чуят историите си, да развият емпатия и да тренират много от социалните си умения. Плейбек Театърът изиграва историите на хора от публиката. Участниците стават свидетели на една феноменална актьорска игра, която показва дълбока психологическа и емоционална страна на разказаното.

Мим в офиса

Измежду телефонните разговори, ежедневната динамика и обичайни казуси изведнъж и най- неочаквано вашият офис се оказва място, в което се случва нещо вълнуващо. Само след няколко минути всички са притаили дъх и магията започва с пълна сила. Нашите Мимотворци са носители на корпоративни ценности и послания, които интегрираме в хората освен с автентично присъствие и прекрасна игра и с много предизвикателства, които хората посрещат с усмивка и вълнение.

Офис фитнес

Презареждане и грижа! Спортните ни корпоративни програми имат за цел да подобрят усещането на вашите служители за комфорта в собственото им тяло. Тази практика набира огромна скорост в ангажираните и отговорни компании. Идея за още една сплотяваща обща активност! Надъхващите ни тренери ще помогнат на хората ви да изградят култура на работа, която им дава възможност да повишат тонуса, енергията и усещането си за здраве, сила и хармония с тялото. И всичко това събрано в кратки практики от упражнения само за няколко минути, адаптирани за изпълнение в офиса.

Организацията на които може да се осъществява групово от всички с десет-петнайсет минутна регулярна тренировка. А защо не това да бъде началото на едно по-здравословно и екологично за тялото прекарване на часовете в работния ден.

Папараци в офиса!

Нека хората ви бъдат активни!

В забавен уъркшоп нашите професионални фотографи ще ви покажат как да използвате телефона си, за да направите най- добрите снимки.

Ще зарадваме хората ви не само с нови умения, които ще използват постоянно, но и ще вземем трейнинга за фон, с който ще интегрираме редица идеи за ползите от проактивността, новото знание и постоянното подобрение.  1, 2, 3 ЩРАК!!! 

Рисуване и вино във вашия офис

Мобилни, креативни и забавни! Позволете ни да ви отпуснем след дългия работен ден с рисуване и чаша вино в ръка! И за да не бързате да стигнете до нас, ние ще дойдем на място при вас! Мисията ни е да Ви заредим с много, много настроение и да Ви изненадаме от това, което самите вие може да постигнете! 

Забравете за думите “Аз не мога да рисувам” – ние ще Ви убедим в обратното! И за да направим още по- вълнуващо пътуването към твореца скрит вътре във вас, нашите арт терапевти ще ви предложат емоционално потапяне в психологията на твореца. Ще ви заредим с нови гледни точки за дълбоката ви креативна същност, която се разкрива от формите и нюансите във вашата картина.

Предизвикваме ви! Защото наистина няма значение дали можете, или не можете да рисувате. Единственото условие е да опитате, а ние ще се погрижим за всичко останало!

Абонирай се за нашия имейл бюлетин!

Subscribe to us to always stay in touch with us and get the latest news about me and all of my activities!